Groendaksystemen

Onze Groendaksystemen

Alle groendaksystemen bieden uitstekende isolatie, verminderen de kans op wateroverlast, zijn energiebesparend en zeer laag in onderhoud. Bovenal krijg je natuurlijk een prachtig groen uitzicht met een groendak.

Filteren
 1. Sempergreen sedummatten compleet pakket per m²

  Een prachtig sedumdak aanleggen met sedummatten? Kies dan voor dit compleet uitgeruste sedumpakket! Vul in hoeveel vierkante meter je nodig hebt en wij bezorgen het compleet bij jou thuis.
  € 50,99per m²
  View Info
 2. Sempergreen sedummatten compleet pakket lichtgewicht oplossing per m²

  Weet je niet zeker of je dak het compleet uitgerust sedumpakket aankan? Kies voor deze lichtgewicht oplossing! Met dit compleet uitgeruste lichtgewicht sedumpakket maak je binnen een dag van je dak een duurzaam groen dak. Vul in hoeveel vierkante meter je nodig hebt en wij bezorgen het compleet bij jou thuis.
  € 53,95per m²
  View Info
 3. Sempergreen sedumcassette (45 x 50 cm)

  Deze sedumcassette leg je zo kant en klaar op je dak. Geniet direct een mooi groen resultaat! De sedumtray is makkelijk zelf te plaatsen.
  € 13,99per st
  View Info
 4. Sempergreen sedumcassette 'Place 'n Go' (50 x 50 cm)

  Geef je dak een prachtige groene uitstraling met deze Sempergreen sedumcassette 'Place 'n Go'. Deze lichtgewicht sedumcassette is direct op het dak te plaatsen. In een handomdraai creëer je een groen dak.
  € 14,50per st
  View Info
WhatsApp Chat WhatsApp Chat